Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Ravellenic games 2016

     Έτσι και φέτος μαζί με τους ολυμπιακούς αγώνες που έγιναν στο Ρίο,η ελληνική ομάδα,στο ravelry,έδωσε την δική της παρουσία και συναγωνιζόταν μαζί με τους αθλητές.
     Θα αναρωτιέστε σε ποιο άθλημα αγωνιστήκαμε.......φυσικά.... δεν είναι άλλο από το πλέξιμο,είτε με τις βελόνες ή με το βελονάκι,με στόχο να τελειώσουμε ένα ή περισσότερα πλεκτά κατά την διάρκεια των αγώνων.
     Μέσα στον καύσωνα του Αυγούστου,πήραν φωτιά το τσιγκελάκι και οι καλτσοβελόνες,όπου έπλεξα ένα ζευγάρι διακοσμητικά μαξιλαράκια.........


.......σε μοτίφ,που τον τελευταίο γύρο του πλεξίματος,το ένωνες με το προηγούμενο μοτίφ.....αφού έφτασα στο επιθυμητό μέγεθος,τα έραψα πάνω σε ημιλίνο....


Το μετάλλιο που πήρα:


Και εδώ,όλα μαζί.....με τα δάφνινα στεφάνια:


Η δεύτερη συμμετοχή μου είναι επίσης ένα μαξιλαράκι,να κάνει συντροφιά με τα προηγούμενα....


......αφού είναι πλεγμένο σε μοτίφ ,που στο κέντρο το διακοσμεί τριανταφυλλάκι ,σε συνδυασμό με τις αποχρώσεις των προηγούμενων νημάτων και ραμμένο πάνω σε ημιλίνο.....



....το μετάλλιο μου.....


όλα μαζί συγκεντρωμένα.....


Αφού,είχα ακόμη λίγο χρόνο ως την λήξη των αγώνων,πήρα δύο καλτσοβελόνες και έπλεξα αυτό το απλό αξεσουάρ και του τοποθέτησα θαλάσσιες χάντρες.


το μετάλλιο μου.....


.....όλα μαζί.....


Δεν θα μπορούσα να παραλείψω το λογότυπο της ελληνικής ομάδας,που μας εκπροσωπούσε τους 
ravellenic games 2016:
 


Σας εύχομαι να έχετε μία όμορφη εβδομάδα!!!






3 σχόλια:

  1. Ωωωωω..!! τι ωραια που βραβέυτηκες..!!τα συγχαρητηρία μου και τα πλεχτα σου εξερεαιτικα.. δεν ήξερα για αυτόν τον διαγωνισμό.. διαβασα κατι αναλογο σε αλλη φλη που βραβευτηκε και εκεινη αλλα δεν έχω ακουσει για αυτον τον διαγωνισμό καθολου.. καθε πότε γινεται και πως το μαθαίνετε;... παντα επιτυχίες ευχωμαι.. να περνας ομορφα πλεκοντας.. φιλακιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε δύο χρόνια που γίνονται οι ολυμπιακοί αγώνες [θερινοί ή χειμερινοί]παράλληλα στο ravelry,η ελληνική ομάδα δηλώνει την δική της παρουσία μέσω του πλεξίματος,που στόχος είναι να αναμετρηθούμε τελειώνοντας ένα ή περισσότερα πλεκτά κατά την διάρκεια των αγώνων.
    Σ'ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη σου και να με συγχωρείς για την αργοπορία της απάντησης μου,λόγω έλλειψη χρόνου και φόρτου εργασίας......Να'σαι καλά και να περνάς πάντα όμορφα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ω! Δεν ήξερα γιαυτό τον διαγωνισμό.
    Συγχαρητήρια για τα βραβεία σου.
    Υπέροχα τα μαξιλαράκια σου.
    Να είσαι καλά και να περνάτε ακόμη καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή